Haltia

988420 660986083964866 7017857030836190922 N

Helsinki Running Tours on aloittanut keväällä 2014 lenkit Nuuksion kansallispuistossa, tukikohtana Haltian uusi upea luontokeskus!

Haltiasta lähtevät juoksulenkit ja sauvakävelylenkit suuntautuvat Nuuksion järviylängölle. Reitit kulkevat osittain olemassa olevia ulkoilureittejä pitkin ja osittain kalliolla ja metsässä kulkevia polkuja ja kallioalueita pitkin. Reittien varrella näet tyypillistä suomalaista erämaata sekä luontokohteita kuten hiidenkirnu, luola, siirtolohkare sekä maisemat tyypilliseen järvimaisemaan. Reittien pituudet vaihtelevat noin 5 kilometristä 9 kilometriin. Maastopohja on juostava, mutta maastojuoksukengät ovat suositeltavin jalkinevaihtoehto.

Säännöllisiä aikataulutettuja lenkkejä tullaan juoksemaan aina lauantaisin siten että Helsingin keskustasta Haltia-bussilla paikalle saapuvat ehtivät mukavasti mukaan. Tarkista aikataulut Schedule -sivulta.

Yritys- ja muille ryhmille tarjoamme räätälöityjä palveluja joissa rentoon polkujuoksuun voidaan yhdistää esim luento tai lihaskunto-ohjaus luonnossa, tms. Teemme myös opastettuja sauvakävelylenkkejä samoilla reiteillä. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä ryhmällenne ikimuistoinen luontokokemus!

Me HRT:läiset toimimme aina Kestävän Luontomatkailun periaatteiden mukaisesti ja olemme käyneet Haltian luonto-ohjaajan koulutuksen.